Wat u uw webhost. Elke dag verplaatsen talloze bedrijven hun activiteiten online om nieuwe klanten aan te. Trekken en wereldwijd te schalen. Een van de snelste manieren om een website up and running te krijgen is via WordPress. Dat meer dan 43% van alle sites op het internet aandrijft .
Maar deze populariteit brengt ook een keerzijde met zich mee. Bots en hackers zijn altijd op de loer en proberen kwetsbaarheden in WordPress-sites te misbruiken. Deze kwetsbaarheden ontstaan vaak door het installeren van gecompromitteerde plugins of thema’s of door het gebruik van slechte hosting die de meest voorkomende aanvallen. Zoals Distributed Denial of Service (DDoS) of brute force-pogingen. Niet kan detecteren of voorkomen .
Veel bedrijfseigenaren trappen in de valkuil van het kiezen voor goedkope hosting. ontoereikende beveiliging van hun hostingprovider.
Daarom moet u zich als bedrijf niet laten verleiden door lage kosten bij het selecteren van een host. De focus moet liggen op kwaliteit. Vooral op het gebied van beveiliging. U moet dieper graven en de juiste vragen stellen of gedetailleerde informatie zoeken over de beveiligingsmaatregelen van uw host voordat u een keuze maakt. Het is niet genoeg dat een host beveiliging belooft. U moet begrijpen hoe die beveiliging wordt geïmplementeerd.
Daar komt deze gids om de hoek kijken. We hebben een uitgebreide checklist gemaakt met essentiële vragen die u uw webhost over beveiliging moet stellen voordat u een beslissing neemt.
1. Gegevensversleuteling
Gegevensversleuteling is cruciaal voor het beschermen van de informatie die wordt uitgewisseld tussen uw website en de gebruikers ervan. Of het nu gaat om klantgegevens, betalingsgegevens of vertrouwelijke bedrijfsgegevens, het is niet onderhandelbaar om ervoor te zorgen dat deze informatie wordt versleuteld.
Wat te vragen:
Biedt de hostingprovider SSL/TLS-certificaten aan en zijn deze inbegrepen in het hostingpakket?
Welk encryptieniveau wordt gebruikt voor gegevens tijdens verzending en opslag?
Hoe waarborgt de host de veiligheid van gevoelige informatie (bijvoorbeeld klantgegevens, financiële transacties)?
Waarom het belangrijk is:
SSL/TLS-certificaten zijn essentieel voor het versleutelen van gegevens die tussen uw website en de gebruikers ervan worden verzonden. Ze zorgen ervoor dat gevoelige informatie, zoals creditcardnummers of persoonlijke gegevens, niet door kwaadwillende actoren kan worden onderschept. Zonder SSL/TLS-versleuteling is uw site kwetsbaar voor man-in-the-middle-aanvallen , waarbij hackers de gegevens die van en naar uw site stromen, kunnen onderscheppen en manipuleren.
Maar encryptie zou niet moeten stoppen bij data in transit. Het is net zo belangrijk om ervoor te zorgen dat uw data versleuteld is in rust, wat betekent dat het veilig is opgeslagen op de server, waardoor het ontoegankelijk is voor onbevoegde gebruikers, zelfs als ze toegang krijgen tot de fysieke server of het datacenter.
Bij het kiezen van 2024 Bijgewerkte telefoonnummerlijst van wereldwijd een webhost is het belangrijk om te controleren of zij SSL/TLS-certificaten aanbieden en sterke encryptiestandaarden gebruiken, zoals 256-bit Advanced Encryption Standard (AES) , om uw gegevens tijdens de overdracht en opslag te beschermen.
Vraag naar hun beleid en praktijken voor het versleutelen van gevoelige informatie en het verzekeren dat uw gegevens veilig blijven, zelfs in de ergste gevallen. Als u deze versleutelingsmaatregelen begrijpt, kunt u met een gerust hart weten dat uw bedrijfs- en klantgegevens beschermd zijn.
Hoe Kinsta omgaat met gegevensversleuteling
Bij Kinsta beschermen we uw gegevens door middel van robuuste encryptiepraktijken, zowel tijdens het transport als tijdens opslag.
Bijvoorbeeld, alle geverifieerde domeinen op Kinsta (localhost domeinen, tijdelijke domeinen en aangepaste domeinen) profiteren iran mobile number database van onze integratie met Cloudflare , die gratis SSL-certificaten met TLS 1.2 en TLS 1.3 ingeschakeld omvat — standaarden die sterke encryptie bieden en breed worden ondersteund door alle grote browsers. Deze automatische SSL-instelling betekent dat u zich geen zorgen hoeft te maken over het handmatig configureren van de beveiliging van uw site, tenzij u een aangepast SSL-certificaat wilt gebruiken .
Het is echter belangrijk om op te merken dat hoewel de schijven zijn gecodeerd, een aanvaller die toegang krijgt tot uw website via gecompromitteerde inloggegevens (zoals SSH-toegang) of een kwetsbaarheid in uw site, ongecodeerde kopieën van de bestanden kan lezen. Dit maakt het cruciaal om sterke beveiligingspraktijken op siteniveau te handhaven, zoals het gebruik van sterke wachtwoorden, het inschakelen van tweefactorauthenticatie en het regelmatig updaten van software.
The Ultimate Guide to Securing Client Sites
Overlooking your clients’ site security could damage their reputation and their customer’s privacy. This free ebook will teach you expert stategies to reduce the chance of a hack or security breach.
Download for free
2. Firewall en DDoS-beveiliging
De beveiliging van uw website is sterk afhankelijk van de sterkte van de firewall. Deze fungeert als eerste verdedigingslinie tegen talloze cyberdreigingen, waaronder DDoS-aanvallen.
Een robuuste firewall filtert kwaadaardig verkeer, voorkomt ongeautoriseerde toegang en zorgt ervoor dat uw site beschikbaar adb directory blijft tijdens pogingen tot verstoringen. Begrijpen hoe uw hostingprovider deze bescherming implementeert, is cruciaal voor het behouden van de beveiliging en prestaties van uw site.
Wat te vragen:
Is een webapplicatiefirewall (WAF) inbegrepen in uw hostingpakket?
Hoe beschermt uw firewall tegen DDoS-aanvallen en andere veelvoorkomende bedreigingen?
Waarom het belangrijk is:
Een Web Application Firewall (WAF) beschermt uw site tegen verschillende bedreigingen, waaronder SQL-injecties , cross-site scripting (XSS) en DDoS-aanvallen . Dit zijn de meest voorkomende en potentieel schadelijke aanvallen die uw website bedreigen.
Een goed beheerde WAF kan deze bedreigingen blokkeren voordat ze uw site bereiken. Zo minimaliseert u het risico op een beveiligingsinbreuk en zorgt u ervoor dat uw site toegankelijk blijft.
DDoS-aanvallen zijn er met name op gericht om uw site te overspoelen met een enorme toestroom van verkeer, waardoor deze traag of helemaal niet meer beschikbaar is voor legitieme gebruikers. De impact kan verwoestend zijn, wat kan leiden tot omzetverlies, een beschadigde reputatie en gefrustreerde klanten.
Een sterke firewall filtert niet alleen dit schadelijke verkeer, maar speelt ook een cruciale rol bij de verdediging van uw site tegen DDoS-aanvallen. Zo blijft uw site ook tijdens een aanval operationeel.
Effectieve firewall- en DDoS-bescherming omvat meer dan alleen het opzetten van basisverdedigingen. Het vereist continue monitoring, geautomatiseerde dreigingsdetectie en het vermogen om grootschalige aanvallen te absorberen en te beperken.
Hoe Kinsta omgaat met firewall en DDoS-beveiliging
Bij Kinsta hanteren we een gelaagde aanpak om uw website veilig te houden, met name tegen bedreigingen zoals DDoS-aanvallen. Centraal in onze beschermingsstrategie staat onze integratie met Cloudflare.
Al het verkeer voor sites die op Kinsta worden gehost, gaat via Cloudflare, waar een krachtige WAF het filtert. De WAF blokkeert automatisch schadelijke verzoeken, waaronder DDoS-aanvallen, voordat ze uw site kunnen bereiken.
We hebben bijvoorbeeld gerapporteerd hoe we erin slaagden om 75,51 miljard verzoeken via Cloudflare te verwerken in slechts één maand, waarvan 3,3 miljard werden gemitigeerd door Cloudflare’s Web Application Firewall (WAF). Dit toont de effectiviteit van Cloudflare’s DDoS-bescherming bij het filteren van kwaadaardig verkeer.
Onze verdediging stopt niet bij Cloudflare. We gebruiken ook de firewall van GCP als tweede beschermingslaag en we hebben interne systemen die kijken naar misbruiktrends in onze infrastructuur die patronen kunnen blokkeren die als schadelijk worden beschouwd. Dit zorgt voor algehele platformstabiliteit.
Bovendien werkt ons SysOps-team firewallregels voortdurend bij op basis van specifieke problemen of bedreigingen. We beheren deze updates intern om een eersteklas beveiliging te garanderen en bieden geen handmatige controle over deze regels via de MyKinsta-dashboards van klanten .
Voor klanten met unieke behoeften adviseren wij om hun WAF-oplossing via onze infrastructuur te implementeren met behulp van WAF-providers zoals Sucuri en Wordfence .